Colorgruppen A/S er blevet til Vangsgaard A/S

Det begyndte i en Københavnsk baggård tilbage i 1977. Her startede Colorgruppen som et lille fotolaboratorium, der fremstillede alt inden for filmfremkaldelser. I takt med digitaliseringen af fotografiet investerede vi, som de første i Danmark, i en Durst Lambda 130, som siden har betaget kunstnere og store virksomheder med dens enestående fotografiske print.

Som følge af en større og langt mere kompleks produktion end tidligere, flyttede Colorgruppen i 2009, efter mere end 30 år i centrum af København, til Hvidovre.

Den 1. januar 2017 blev Colorgruppen købt af Vangsgaard A/S, som er markedsleder inden for visuel kommunikation og branding. Colorgruppen og alle 14 medarbejdere er derfor flyttet til Måløv, hvor vi fortsætter vores arbejde som hidtil.

Ved at gå sammen med Vangsgaard har vi fået endnu større muligheder for at udvikle vores forretning og tilbyde eksisterende og nye kunder en bredere vifte af de grafiske ydelser, som Colorgruppen er kendt for, gennem et super moderne set-up.

Colorgruppens opgaver spænder bredt fra store museumsudstillinger hos Louisiana og ARKEN til PR-materiale for store mode- og parfumehuse som L’Oreal og Chanel i blandt andet Magasin og Illum.

Vangsgaard A/S er stiftet i 1980 og beskæftiger 110 medarbejdere. Kerneforretningen består af kædekunder, virksomheder med store bilparker og større nordiske selskaber.

Læs mere om Vangsgaard på vangsgaard.dk.

Sociale Medier

_88A8290

Morten Larsen

Projektchef
_88A8161

Søren Jelsted

Grafisk teamleder
_88A8298

Adam Dicker

Teamleder
_88A8187

Carsten Kreutzmann

Salgs- og ekspeditionsmedarbejder
_88A8147

Jesper Noer

Grafiker
_88A8162

Danny Larsen

Grafiker
_88A8238

Jacob Dreshøj

Grafiker
_88A8180

Frank Nieswand

Produktionsmedarbejder og printoperatør
_88A8203

Scott Woodward

Produktionsmedarbejder og printoperatør
_88A8269-Edit

Christian Andersen

Print operatør
_88A8192

Sandra Simonsen

Skilteteknikerelev
_88A8253

Cliff Skiøld

Produktionsmedarbejder
_88A8276-Edit

Pierre Nava

Produktionsmedarbejder

Hvad kan vi så hjælpe dig med?

Idé

Lad os hjælpe dig med den gode idé. Vi har mange års erfaring med at skabe løsninger der fanger blikket, og giver dit projekt ekstra fokus.

Design

Vi har 4 faglærte grafikere siddende klar til at lave smukke og gennemtænkte designs for dig.

Produktion

Vi har et bredt udvalg af moderne og avancerede maskiner for at kunne tilbyde dig den kvalitet der passer til projektet og budgettet, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Montage

Efter endt produktion, monterer eller opstiller vi gerne dit materiale. Vi tager det også gerne ned igen for dig, og kan opbevare det til du skal bruge det næste gang.