Om Kommerciel

Colorgruppen er i dag i ligeså høj grad en kommerciel printvirksomhed, som en kunstprintvirksomhed.

Til forskel for mange andre burger vi vore fotografiske ekspertise til altid, at få den maksimale kvalitet ud af det vil laver. Vi tilbyder derfor et bredt sortiment indenfor reklamemateriale samt udstillingssystemer velegnet til messer og andre promotion fremstød.

 

Skal du på messe, er vores produktgruppen ”udstillingssystemer” et must at besøge inden du tager af sted. Vi tilbyder et bredt udvalg af stande, Roll-Up’s og Pop Up systemer, som kan gøre netop din stand unik. (se eksempler her).

 

Vil du derimod skabe blikfang omkring din butik, dit produkt eller dit budskab kan et af vores utallige bannere være løsningen og vindues reklamer samt facade skilte. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige bannermaterialer, som kan give dig præcis det udtryk du ønsker. Om det skal være udendørs eller indendørs spiller ingen rolle, vi har bannermaterialer der klarer begge opgaver upåklageligt. Alle vores materialer er brandhæmmende. (se eksempler her.)

 

Her er blot et udpluk af de løsninger vi tilbyder. Klik dig ind på den kommercielle produktside, og se alle vores løsninger. (Se mere her.)