Om Fotokunst

Colorgruppen har igennem mange år leveret foto til fotografisk kunst. Vi arbejder med medierne Lambda/(C. Print), canvas, Fine Art papir samt Baryt papir.

Colorgruppen har løst opgaver for mange etablerede og velkendte kunstfotografer, men også en masse nye og talentfulde. Der er ingen, som er for store eller for små til at få lavet fotokunst hos os. Kvalitet er et nøgleord for os, og i kraft af vores lange kendskab til arbejdet med fotokunst, sætter vi en ære i at levere et kvalitetsprodukt hver gang.

 

Mange af kunstfotograferne har valgt at få lavet deres billeder på Lambda foto – for med en holdbarhed på 100 år er kunstværket sikret langt ind i fremtiden. Der medfølger et certifikat med, til alle Lambda print.

 

Colorgruppen tilbyder også andre kunstneriske udtryksformer på vores HP og Epson printer. Vi kan tilbyde tryk på lærred/canvas samt på Fine Art Papir også kaldet Hahnemühle papir. De printes med UV blæk, og har som Lambda foto ligeledes en holdbarhed på op til 100 år.

 

Ønsker du efterbehandling på billederne i form af opklæbning på plade, så tilbyder vi i Colorgruppen et hav af muligheder. Du kan bl.a. få lavet både Diamontering og Glas Montering, (se nærmere) samt opklæbning på aluminium eller dibond plade. (se nærmere). Du er også altid velkommen til at forhøre dig på digital billedbehandling af dine filer. Dette kunne være interpolering eller farvestyring, som vi har professionelle grafikere der kan dig hjælpe med