FAQ

Hvordan skal jeg levere mine filer?

Dine filer skal leveres i 200 DPI i størrelsen du ønsker printet. Husk at filen skal være i farveprofilen Adobe RGB 1998, da vi printer i RGB farver. Har du spørgsmål til dette, kan du ringe og høre nærmere.

 

Hvilke filtyper printer i fra?

Vi printer fra filtyper j.peg, tiff og pdf.

Ønsker du at leverer InDesign dokumenter, skal du vedlægge links og eventuelle fonte.

 

Hvorfor kan jeg ikke finde nogen priser?

Da der er meget stor variation i vores kunders forespørgsler, så vurderer vi priser individuelt fra job til job. Hvis du vil høre nærmere om vores priser, skal du blot kontakte os på telefonen. Du kan også sende os en mail, og så sender vi en pris tilbage på mailen - så vi undgår misforståelser.

 

Hvem kan få sponsorater?

Der er ingen udstillinger der er for store eller små til at søge om et sponsorat (støtte) til en udstilling. Vi ynder dog meget at hjælpe kunstudstillinger samt non-profit organisationer, med at stable deres udstillinger på benene. Hvis du vil vide mere kan du klikke her.

 

Hvad er opstart?

En opstart dækker over alle de små omkostninger der er forbundet med at lave et job. For at gøre det hele mere enkelt, kalder vi det blot en opstart, så man ikke skal trækkes med en masse små ekstraudgifter.

Hvert job du bestiller hos Colorgruppen har en opstart, heri hører også et gratis prøvetryk. Bemærk at du kun bliver påkrævet et opstartsgebyr pr. job. Det kan derfor godt betale sig at lave flere jobs ad gangen, så man sparer opstartsgebyrer.

 

Hvor stort kan jeg få lavet mine billeder?

Hvis du vil lave fotografier på vores lambdaprinter, kan vi max printe 126 cm i bredden. Vi kan også printe bredere på nogle af vores andre medier. Ring og hør nærmere, hvis du har en størrelse, som du er tvivl om vi printer.

 

Kan I hjælpe med billedbehandling og lignende?

Svaret er ja. Vores DTP-team står altid klar med vejledning, og er professionelt uddannede til at tage sig af opgaver, som kræver professionel hjælp. Ring og høre nærmere.

 

Har i prøvetryk af lambda, som jeg kan bestille?

Vi tilbyder et A4 ark tilsendt med posten, hvor du kan se hvor flot LambdaPhoto står. Du skal blot sende dine kontaktoplysninger til os på mail. Husk at skrive at du gerne vil have tilsendt en A4 prøve.